Wozniacki je povozila Wozniak!

13.04.2009

PONTE VEDRA BEACH, ZDA - Danska teniška najstnica Caroline Wozniacki je v finalu turnirja na Floridi povozila Kanadčanko Aleksandro Wozniak in tako osvojila svoj 1. WTA turnir v letu 2009. Caroline je slavila v dveh nizih s 6:1, 6:2.





V finalu smo pričakovali bolj izenačeno igro saj sta igralki na poti do finala preživeli zmagovalne točke za dvoboj svojih nasprotnic in pokazali, da se borita do konca. Potem, ko je Wozniak v polfinalu izločila 1. nosilko Nadjo Petrovo je bila v finalu favoritinja Caroline Wozniacki, kar je z gladko zmago tudi upravičila.

Caroline Wozniacki je tako osvojila svoj 4. WTA turnir v karieri in 1. na peščeni(zeleni), ostale je dobila na trdi podlagi. Tudi v prejšnjem edinem medsebojnem dvoboju je Caroline deklasirala Aleksandro(6:1,6:1 Wimbledon).





Caroline : " To je odličen začetek sezone na peščeni podlagi. Ne morem pričakovati več kot to, da sem osvojila turnir. Tukaj sem odigrala nekaj zelo trdih dvobojev in videla, da lahko zmagujem na pesku. Upam, da bom tako nadaljevala".





Aleksandra : " Počutiš se žalostno, ko prideš do finala in izgubiš. Vem, da sem imela velik teden, a sem vseeno zelo razočarana. Caroline je danes igrala odlično in nisem imela nobenih možnosti za zmago".

foto : AP, gettyimages
pripravil : Marjan B.

Oceni:
Deli z ostalimi:

Komentarji

POVEŽITE SE Z NAMI

ANKETA

Kje kupujete teniško opremo ?


ostale ankete